Unikke gamle trægulve af egetræ og fyrretræ | Køb nu hos Pouwer

Åbent indtil i dag 17:00

da

Eg bjælker tør

Vindtørrede egebjælker

Spær af egetræ vindtørret

Lange egetræsplanker

Vindtørrede linjer af eg

Gamle planker

Gamle havneplanker

Eg Reims planker

Gamle fyrre- og granplanker

Jernbaneplanker af eg

Gamle egetræsplanker

Hylder til vinpresse af gammelt egetræ

Gamle egetræsplanker

Brædder af stødtræ

Egetræsplanker naturkant

Planker af fransk eg

Gamle træbjælker

Gamle egebjælker

Gamle fyrretræsbjælker

Gamle elmebjælker

Gamle egetræsbjælker til børn

Gamle åse

Gamle pullerter

Gamle amerikanske fyrretræsbjælker

Gammel træbase

Gamle planker fra jernbanevogn

Vognbrædder af børstet eg

Vognbrædder af eg høvlet

Vognbrædder af hårdt træ

Gamle vognbrædder af fyrretræ og gran

Plankebord

Plankenbord gammel eg

Bord af vognbrædder

Klosterbord i eg

Bord med træstamme af eg

Gammelt udendørs bord i eg

Træloftsbeklædning

Gamle tagplader af egetræ

Gamle brædder til tagbeklædning

Tagbeklædning af fransk eg

Trægulv

Gammelt egetræsgulv

Egetræsgulv

Gammelt amerikansk fyrretræsgulv

Gammelt fyrretræsgulv

Arkitektonisk samling

Egetræsbænk fra det 18. århundrede

Langt gammelt egetræsbord

Gammel egetræsdør

Sofabord i massiv gammel eg

Gammel vægbeklædning af træ

Vægbeklædning af gammelt egetræ

Vægbeklædning af brænde

Gammel træbeklædning

Beklædning af eg

menu

Åbent indtil i dag 17:00

+31(0) 488 455 025

da

Gammelt egetræsgulv

Gammelt egetræsgulv Charmen og autenticiteten ved et gammelt egetræsgulv giver et varmt hjem. Gulvet er måske den vigtigste stemningsskaber i et hjem. Tidens tand giver efterhånden et...

Egetræsgulv

Egetræsgulv Et fransk egetræsgulv giver en fantastisk atmosfære til et rum. Det er derfor også et populært valg. Egetræsplankerne fås i forskellige størrelser og udseende. Fra lys til mørk...

Gammelt amerikansk fyrretræsgulv

Gamle amerikanske fyrretræsgulve Ud over de populære gamle fyrretræsgulve tilbyder vi også et gammelt amerikansk fyrretræsgulv. Træerne, som brædderne skæres af, kan blive op til 30 meter...

Gammelt fyrretræsgulv

Gammelt fyrretræsgulv Smuk træstruktur, meget værdi for pengene og en rig historie. Der er masser af grunde til at vælge et gammelt fyrretræsgulv. Uanset om de er brede, smalle, robuste eller...


Trægulv

Varme, stemningsfulde og især smukke; trægulve giver rummet utrolig meget karakter. Især når plankerne i dette gulv har en historie bag sig. Tag for eksempel barwoodgulvet; et gulv lavet af træ fra gamle skure og gårde i Alperne. Eller hvad med gulvplanker, der stammer fra gamle togvogne? Uanset hvilken træsort du vælger, finder du altid noget unikt hos os. De trægulve i vores kollektion er takket være deres slanke dimensioner og tungen og noten lette at anvende som facadebeklædning eller paneler.

Størstedelen af vores gulvbrædder er tilgængelige direkte fra lageret, afhængigt af ønskede dimensioner, træsort og volumen. Dine foretrukne brædder findes på et øjeblik, da de er sorteret efter type og udseende. Har du stadig ikke fundet det ønskede udseende? Udseendet på vores gulve kan ændres efter ønske ved hjælp af en behandling eller en finish. Kom forbi vores værksted for rådgivning, hvor vores medarbejdere gerne hjælper dig videre.

Gamle egetræsgulve

Egetræsgulvpladerne, som Pouwer tilbyder, varierer mellem 18, 20 og 24 centimeter i bredden og kan i princippet leveres i enhver længde. Franske egetræsgulvplader har en lang historie; hvert bræt er unikt, og det afspejles i gulvet. Ikke desto mindre er der forskellige metoder, der sikrer, at hvert rustikke massive gulv bliver glat og kan holde i utrolig lang tid. Baseret på boligen og vejrforholdene rådgiver vores specialister om den bedste løsning for hvert trægulv.

For den sande entusiast er der det franske egetræskastelegulv. I bund og grund det samme som de franske egetræsgulvplader, men lidt tykkere, bredere og længere. Den gennemsnitlige kastelegulvplade begynder ved 28 mm tyk, 28 cm bred og 3 meter lang. Disse gulvbrædder er perfekte til et hjem eller en bygning, hvor der er plads til en autentisk gulv. Pouwer er specialiseret i at levere skræddersyet løsninger.

Gammelt egetræsgulv

Et egetræsgulv kan genkendes på den brune farve, knasterne og den uovervindelige karakter. En tungen og noten gør det let at lægge brædderne. Derudover er der valgmulighed for brædder uden tungen og noten, som f.eks. kan bruges som etager.

Udover farven og knasterne er dimensioneringen af egetræsbrædderne et vigtigt valg. Et smalt bræt passer bedst i et mindre rum, og et bredt bræt kommer bedst til sin ret i et stort rum. Bredden på egetræsgulvet skal være proportionel med den samlede gulvareal. Til de større rum tilbyder vi det franske egetræskastelegulv med en bredde på 28 cm.

Måden at lægge gulvet på har stor indflydelse på et egetræsgulvs udseende. Det er muligt at lægge et gulv i et vildt mønster, men også på andre måder. Fordi de gamle gulvbrædder normalt har en varierende bredde, kan gulvet også lægges i såkaldte felter.

Tip: Et gammelt plankgulv er meget smukt, når det lægges med brædder i forskellige bredder. Dette giver gulvet et legende og levende karakter.